Project Description

Cairngorm and Privacy cubicles installed at Tong Garden Centre

Tong Garden Centre

Cairngorm and Privacy Toilet Cubicles

Cairngorm and Privacy Toilet Cubicles, hard wearing and elegant

Changing Cubicles | Toilet Cubicles | Corian Vanity Units | Vanity Units

Learn more about Cairngorm

Case Study

Tong Garden Centre, at the edge of Bradford has recently expanded and built a magnificent new Mezzanine restaurant to add to its already impressive facilities.

Following a successful project, 18 months previously, to supply cubicles for the Grasshoppers Childrens’ Play Area, Cubicle Centre was again chosen to liase with the Tong Garden Centre Project Manager to provide the washroom solution for this exciting new venture.

Privacy cubicles were selected for the Mezzanine, with wood effect partitions and surrounds and solid colour for the door panels – Dark Blue for the Mens toilets and Aubergine for the Ladies. These were complemented by matching wall panel systems and Corian vanity unit kits, with additional matching Compact Grade Laminate splash panels.
For the Grasshopper play area toilets and changing rooms, Cairngorm was chosen for it’s durabilty and waterproof qualities in a row of six family changing cubicles and two vanity units of three inset wash basins presented in Rural Oak (wood effect) and Dusty Jade for a smart finish.

Cubicle Centre is a leading manufacturer of washroom panel products in the UK.

An extensive range of toilet cubicles and washroom systems are available on a manufacture and supply basis – all designed to allow for simple installation by any competent tradesperson.